Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha Web kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik prefabrik ev fiyatları tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve programına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev fiyatları prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Prefabrik evler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Kullanıcıların talep ettikleri konular dikkate alınarak tasarlanan prefabrik evlerde genellikle çelik, ahşap, beton ve kompozit prefabrik ev malzeme tercih edilir.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev prefabrik ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 prefabrik ev modelleri yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Report this wiki page